Vabilo na srečanje nevladnih organizacij z glasnikom digitalnih tehnologij

Mreza NVO-VID

Mreža nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo (NVO-VID) v sodelovanju z nevladnimi organizacijami, socialnimi podjetji in skupnostmi na področju digitalne družbe in informacijsko-komunikacijskih tehnologij

lepo vabi na dogodek

»Srečanje nevladnih organizacij z glasnikom digitalnih tehnologij«,

ki bo potekal v sredo, 14. decembra 2016, od 14.00 do 15.30 ure v Rampa Laboratoriju, Kersnikova 4, Ljubljana.

V uvodnem delu srečanja bodo predstavljeni vloga in aktivnosti glasnika digitalnih tehnologij ter projekti NVO na področju informacijske družbe, ki so splošno koristni in omogočajo nevladnim organizacijam lažji dostop do digitalnih tehnologij pri uresničevanju njihovega poslanstva.

V drugem delu bo potekala skupna razprava, v kateri bodo udeleženci izmenjali poglede na aktualno dogajanje v zvezi z digitalizacijo Slovenije ter opredelili pričakovanja o vlogi glasnika digitalnih tehnologij ter nevladnih organizacij, socialnih podjetij in skupnosti v nedavno ustanovljeni Slovenski digitalni koaliciji.

Zaradi lažje organizacije dogodka prosimo za potrditev udeležbe prek spletne prijavnice https://www.1ka.si/a/111141 do torka, 13. decembra.

Dodatne informacije: mag. Simon Delakorda, simon.delakorda@inepa.si, 041 365 529.

 
Logotipi Dan VID 2016_vsi
 

Mreža NVO za vključujočo informacijsko družbo (NVO-VID) je stičišče civilne družbe, ki si prizadeva za kakovostno življenje v informacijski družbi in za opolnomočenje ljudi s pomočjo digitalnih tehnologij. Mreža povezuje društva, zasebne zavode, socialna podjetja in skupnosti, ki se zavzemajo za digitalno enakost, zasebnost in varnost na spletu, prosto programje, internetno nevtralnost, odprto vlado ter demokratično e-participacijo. Spletna stran http://www.nevladni.info/vsebinske-mreze/mreza-nevladnih-organizacij-za-vkljucujoco-informacijsko-druzbo/.